Transpalete manuale

GS Basic

GS BASIC

Transpaletul GS reprezintă modelul entry level al gamei de transpalete, prezentând fiabilitatea şi soliditatea specifice acesteia. Disponibil cu lungimi ale furcii de 800 şi 1.150 mm.


GS PRO

GS PRO

Transpaletul GS PRO este prevăzut, în dotarea standard, cu rolă de start şi ieşire şi un mâner mai ergonomic. Modelul de 3.000 kg asigură o capacitate de încărcare de 3 tone, datorită structurii sale ranforsate.


GS Special 1800

GS SPECIAL

Seria SPECIAL permite manipularea paleţilor de toate dimensiunile, mulţumită numeroaselor opţiuni de cadru. Accesorii disponibile: role de poliuretan (dotare standard la gama Premium), roţi directoare de cauciuc, frână cu control manual.


GS Premium

GS PREMIUM

Transpaletul GS PREMIUM oferă soluţii inovatoare şi ultramoderne, precum roata directoare basculantă, controlul vitezei de coborâre a sarcinii, sistem de direcţie acoperit, şi o unitate hidraulică garantată pentru 50.000 de cicluri.


GS I Mr. Hydro

GS MR. HYDRO

Seria Mr. Hydro reprezintă utilajul ideal pentru manipularea sarcinilor în condiţii ude şi umede. În special modelul din inox este adecvat pentru medii în care standardele ridicate de igienă sunt oglibatorii, ca de ex. unităţi din industria chimică, farmaceutică sau industria alimentară.


GS silence_ front view10x460

GS Silence

Transpaletul manual GS Silenced a fost conceput special pentru a reduce emisiile sonore chiar si in cele mai dificile medii de lucru: suprafete aspre sau acoperite cu gresie. Rezultatul este un echipament ideal pentru uzul in zonele rezidentiale, pentru livrari sau in magazine.