Stivuitoare electrice

RX10

RX

RX prezintă cea mai compactă structură din întreaga gamă de stivitoare, cu un singur stâlp, complet electric, adecvat pentru sarcini de până la 1.000 kg şi o înălţime de ridicate de până la 1.600 mm, permiţând utilizare confortabilă şi în condiţii de siguranţă cu costuri de întreţinere reduse, datorită designului robust cu acces uşor pentru lucrări de întreţinere.


GX12Free

GX

GX reprezintă soluţia ideală pentru operare în spaţii înguste şi asigură atât putere cât şi fiabilitate. Folosirea oţelului de mare rezistenţă, numeroasele componente realizate din fontă şi apărătorile de protecţie sunt doar câteva dintre principalele caracteristici ale acestui utilaj.


LX12_MAIN

LX

LX reprezintă un partener puternic şi fiabil capabil să manipuleze sarcinile uşoare şi cele foarte grele în cadrul operaţiilor zilnice. Mulţumită durabilităţii sale şi lucrărilor reduse de întreţinere necesare, LX este adecvat pentru facilităţi precum centre logistice, terminale, unităţi de producere şi fabricaţie. De asemenea noul braţ de direcţie prevăzut cu controlul proporţional al ridicării şi coborârii îmbunătăţesc manevrabilitatea acestui utilaj.